REEDS NAUTICAL ALMANAC “The Yachtman’s Bible”

Geen zeezeiler zal het ruime sop kiezen zonder dit boekwerk aan boord te hebben. Met een schat aan gegevens is het terecht “The Yachtman’s Bible”. Met meer dan 45.000 updates over havens, plattegronden, getijden, het weer, betonning, waypoints en gedetailleerde vaaraanwijzingen is het een zeer compleet boekwerk.

PELAPOMP Oil Extractors

Handmatig werkende vacuümpompen voor het vervangen van diverse vloeistoffen. Ideaal om snel, eenvoudig en schoon oliën en andere vloeistoffen te verversen!

ANTIVRIES

Drinkwater antivries 5 Liter Geschikt voor het winter klaarmaken van de motor, drinkwatertanks, drinkwater systemen, toiletten en pompen. De antivries is niet giftig en beschermd tot – 45 graden Celsius.

STOR-DRY Warme lucht circulator

De Stor-Dry bestrijdt schimmel, meeldauw en muffe geuren in elke boot, camper of caravan dat is afgesloten tijdens de winterperiode. De Stor-Dry heeft geen onderhoud nodig, is klaar voor gebruik en kan 24/7 aan staan. De maximale ruimte waar de Stor-Dry optimaal zijn werk doet is ongeveer 27 m3.

ONTVOCHTIGER Euro Dry luchtontvochtiger

Met zijn formaat kan deze ontvochtiger met een goede snelheid lucht verplaatsen en zo nodig ontvochtigen: tot wel 180 m³ per uur. De capaciteit van het apparaat is 10 liter vocht per dag. Met behulp van de ingebouwde hygrostaat zorgt u ervoor dat dit apparaat het vochtigheidsniveau constant houdt op een vooraf ingesteld niveau. Zodra de watertank vol is wordt het apparaat automatsch uitgeschakeld.