Michel Visser

Visser Watersport

Als enthousiaste watersporters zijn wij al meer dan 35 jaar de steun en toeverlaat voor menig watersporter. Wij hebben een ruime winkel van 500 m2 in de jachthaven van Bruinisse, waarin u alles vindt voor in en om de boot.

Zelf ben ik een gepassioneerd zeiler. En in de gelukkige omstandigheid geweest om in het najaar van 2016 een Atlantische oversteek te mogen doen, van Gran Canaria, via de Kaapverdische Eilanden, naar St. Lucia. Buiten de ervaring van de voorbereiding / planning van deze trip, een onvergetelijke ervaring die ik nog dagelijks in mijn adviezen naar onze klanten kan en mag gebruiken.

Buiten ons brede standaard assortiment hebben wij uiteraard een aantal specialiteiten aan boord. Wij kunnen onder andere de volgende diensten / producten aan u verzorgen / leveren.

Scheepsmatrassen op maat:
Sinds 5 jaar werken we samen met Flexima matrassen. Ontwikkeld in Oostenrijk en daar speciaal op maat geproduceerd voor een ultiem slaapgenot. De geïntegreerde lattenbodem zorgen voor de optimale ventilatie van het matras. Ondanks de scherpe prijs worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit. Zelf ervaren? In de winkel kunt u altijd langskomen om proef te liggen.

Bijboten en motoren:
We hebben altijd een grote collectie bijboten en de bijbehorende motoren op voorraad. De bijboten in verschillende lengtes, uitvoeringen en prijzen. Graag adviseren we u bij de keuze voor de juiste bijboot voor u.

Oceanair:
De uitdrukking luidt: kleren maken de man. De juiste raam- en luikblindering maken uw boot.  Oceanair is wereldwijd dé specialist in raam- en luikblindering aan boord. Van rolgordijnen tot de meest geavanceerde blinderingen; Oceanair heeft het allemaal. Een deel van het assortiment is verkrijgbaar in standaard maten en kleuren. Als de standaard niet aansluit bij uw wensen, is maatwerk mogelijk.

Dit is slechts een kleine greep uit wat we voor u kunnen betekenen. Natuurlijk kunnen we u ook adviseren / van dienst zijn met landvasten op maat, onze tuigerij, een verfadvies, de keuze voor het juiste zeilpak of een casual outfit voor aan wal.

Ons team staat vanaf 1 maart t/m eind september 7 dagen per week voor u klaar en in de najaars- en wintermaanden ook nog eens 6 dagen per week (zondag gesloten).

Kortom: wij weten wat u drijft! Kom langs en (er)vaar.

Michel Visser

Jachthavenweg 71-D
4311 NC Bruinisse