Funtube Splash

1 Persoons

 Afmeting: 138cm (54’’)
• 420D nylon
• 24G PVC
• 4 Handgrepen
• 1 Afvoer
• Boston ventiel
• Quick connector
• Volledige cover
• 3 Neopreen pads

Voor € 99,95

Comfort Seat Classic Regular

De Comfort Seat Classic Regular is het meest populaire model, een echte klassieker. De Comfort Seat is gemaakt van polyether schuim en voorzien van een frame met een uniek geïntegreerd scharniersysteem, instelbaar in 14 posities. Extra rug ondersteuning is niet nodig!

De bekleding is vervaardigd uit een Sunbrella Solution Dyed acryldoek en aan de onderzijde voorzien van een gewapend PVC antislip materiaal. De stoffering is waterafstotend, rot en schimmelwerend dus natte omstandigheden (zelfs een onfortuinlijke val van de Comfort Seat in het water) is geen probleem. Dit kussen bevat geen scherpe onderdelen en is ook te gebruiken op een ruwe ondergrond. Met zijn ruime afmeting biedt deze seat het juiste zitcomfort.

De Classic Regular model biedt u de keuze uit 14 verschillende kleuren.
 

Specificaties:

Maat: 100x48x8cm
Gewicht: 3,2 kg

Cobb BBQ Pro

Overal veilig grillen, bakken, braken, wokken, koken en roken, dat kan… Met de Cobb! De Cobb is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De  mantel van de Cobb Pro is gemaakt van metaal met een poedercoating. Dat geeft hem een stoere uitstraling. Alle onderdelen zijn vervangbaar en los verkrijgbaar. Elk onderdeel kan in de vaatwasser.

De Pro is verkrijgbaar in verschillende kleuren leverbaar, zwart, metaalgrijs, crèmewit, roze, pastelblauw en petrol. Zo kunt u het toestel kiezen dat helemaal past bij uw persoonlijke smaak. Bij de Cobb Pro dient de tas apart bij besteld te worden.

Glomex VT300 TV ANTENNE

TV-antenne voor analoge en digitale ontvangst. polarisatie: horizontale, impedantie: 75 Ohm, frequentiebereik: 40/890 MHz, gemiddelde versterking: 26dB, ingangsspanning: 12V, afmetingen BxHxD: 250x120mm. Basis diameter: 25 mm. leveringsomvang: antenne, de versterker en de diafragma voor wandmontage, 10 meter verliesarme coaxiale kabel 75 Ohm, 1,5 meter kabel TV en F-aansluitingen met goud vergulde contacten.

Seabung

De Seabung is een handig gereedschap om uw afsluiter tijdelijk voor onderhoud te verwijderen zonder dat uw boot uit het water hoeft.
Falende afsluiters zijn de grootste oorzaak van zinkende schepen, vaak veroorzaakt door het ontbreken van onderhoud. Voor het losschroeven van de afsluiter dient u de SEABUNG door het gat te steken. Door de waterdruk van buitenaf wordt de rubbermanchet vrijwel waterdicht over het gat gedrukt zodat u de tijd heeft om de afsluiter schoon te maken en te smeren of te vervangen.

Isotherm koelbox TB18

Inhoud: 18 liter
Lichtgewicht en compact design. Makkelijk te dragen door de bijgeleverd schouderband
Uitgerust met BD 1.4F compressor, de smalste en lichtste DC unit die er bestaat.
Interne LED verlichting
Elektronische thermostaat met eenvoudig te bedienen display.
ECO functie en maximale boost functie.

Volume :18 liter
Buitenafmetingen: H x W x D  405 x 235 x 565 in mm
Gewicht 8.6 kg
Stroomverbruik (W/24h): 150 (koelen) 600 (vriezen)
Werktemperatuur  : +10 tot -18 graden

Isotherm koelboxen zijn het resultaat van zorgvuldig onderzoek. Marine koelkasten werken onder moeilijke omstandigheden: Ze moeten heftige bewegingen kunnen weerstaan, geruisloos werken, volledig betrouwbaar zijn – en misschien wel het allerbelangrijkste: de accu’s minimaal belasten. Deze box kan zowel koelen als vriezen ( – 18 °C ).

Rocna Anker

Rocna Anker

Een Rocna is een multi-purpose anker, dat zich bij alle bodemgesteldheden snel zal ingraven en is daardoor maximaal veelzijdig.
Door het uitgekiende ontwerp zoekt de Rocna altijd de juiste hoek om zich in te graven.

Door diverse watersportbladen als best getest!

Cobra Handheld Marifoons

De Cobra MR HH 350 FLT EU is de opvolger van het reeds bekende model de HH MR 330 FLT EU.

De marifoon is uitgerust met de ATIS module zodat u deze marifoon ook kunt gebruiken op de Nederlandse binnenwateren, u kunt zelf uw ATIS code programmeren.
Mocht de marifoon die blijft drijven te water zijn geraakt dan kunt u met behulp van de BURP functie het water uit de marifoon verwijderen, dit gebeurt m.b.v. een sterk vibrerend geluidsignaal. Met 6 Watt zendvermogen heeft u een groter zendbereik dan de meeste handmarifoons die over 5 Watt zendvermogen beschikken.

Specificaties op een rijtje:

• ATIS zelf te programmeren.
• Drijvende handmarifoon met oranje accenten zodat de marifoon goed zichtbaar is.
• Ruisonderdrukker blokkeert achtergrondruis voor een helder gesprek.
• 6 Watt handmarifoon, u kunt kiezen tussen 1, 3, en 6 Watt zendvermogen.
• BURP functie
• Direct keuze kanaal 16
• Tri-Watch
• Scan functie
• Onderdompelbaar, IPX7
• Kan uitgerust worden met een Cobra externe speaker/microfoon

Reeds Nautical Almanac 2018


REEDS NAUTICAL ALMANAC 2018

Hét handboek voor elke zeezeiler van de Europese Atlantische kustwateren, van de kop van Denemarken tot en met Gibraltar. De Almanac bevat gegevens over o.a. havens, plattegronden, getijden, het weer, betonning, waypoints en gedetailleerde vaaraanwijzingen.

Besto Reddingsvesten 165N


Besto Reddingsvesten 165

Een nieuw ontworpen opblaasbaar reddingsvest, met de hoogste standaarden qua Comfort. Het comfort komt tot stand door het ergonomisch design en een lichtgewicht, zachte flexibele hoes. Het speciale rugpaneel en de verstelbare achterband, zorgen er voor dat de kraag uit de nek gehouden wordt en creëert een optimale gewicht/druk verdeling op het lichaam voor optimaal comfort. Hierdoor is het reddingsvest erg comfortabel om te dragen, ook wanneer het voor een lange periode gedragen wordt.


type Adult 50+kg
Drijfvermogen
 Opblaasbaar 165N
CO2 Cilinder
 31-33g CO2

Standaard uitgerust met:
• Een sterke YKK ‘burst zipper’ welke de long op de plaats houdt
• Een soft D-Ring harnas voor gewichtsreductie
• Een beenband voor optimale veiligheid
• Reflective panelen op de buitenzijde voor goede zichtbaarheid in de nacht
• Beschikbaar in 5 kleuren  zwart/grijs zwart/groen zwart/blauw zwart/roze zwart/oranje