Van Halteren Watersport


In het hart van Nederland, nabij Amersfoort ligt Bunschoten-Spakenburg. Een gemeente met een bloeiende historie die terug gaat tot de 13e eeuw.
Spakenburg ontwikkelde zich tot een belangrijke vissersplaats. Rond 1900 voeren ruim tweehonderd botters vanuit de haven om hun geluk te proeven op de Zuiderzee. Sinds de komst van de afsluitdijk wordt ervan uit Spakenburg niet meer gevist. Wel is de vishandel een belangrijke bedrijfstak, naast de handel in koek en brood.

300 Meter buiten het centrum van Spakenburg is van Halteren watersport gevestigd. Gelegen  tussen de havens van jachthaven “Nieuwboer”, jachthaven “de Eendracht” en jachthaven “de Eemhof” neemt Van Halteren watersport een belangrijke plaats in voor de watersporters. Met een ruim assortiment is van Halteren watersport een winkel waar de klant zich graag vermaakt. Het assortiment bestaat onder andere uit  International, Boero, Epifanis, de IJssel, Starbrite, Riwax, Talamex, Vetus en Besto.

In samenwerking met van Halteren Boatcare wordt er ook veel voor de klant uit handen genomen zoals schilder-, poets- en inbouwwerkzaamheden zoals boegschroeven en navigatie-middelen.


Halmarine

Sinds 2018 is daar ook Halmarine outboards bijgekomen. Samen met zoon Wim van van Halteren Boatcare Hebben Tim en Wim een eigen buitenboord motor op de markt gebracht. Een kwaliteits buitenboord motor waar veel van verwacht mag worden. Deze buitenboord motoren worden via zowel de winkel als dealers verkocht. En hierbij staat service hoog in het vaandel.

Al met al een watersport winkel waar de klant voor alles terecht kan.

Graag tot ziens en de koffie staat klaar.

Tim van Halteren

Westdijk 26
3752 AE Spakenburg