Yachting Willemstad

Vertrouwd
Al jaren een vertrouwd adres in de watersport, gelegen binnen de vesting van Willemstad. Voor goed advies, kwaliteit, vakbekwaamheid & service bent u bij ons op het juiste adres. We hebben een breed gesorteerd assortiment watersportartikelen, variërend van onderhoudsproducten tot luxe artikelen voor U en Uw boot. Ook voor diverse outdoor (kampeer)artikelen bent u bij ons op het juiste adres!

Uitgebreide collectie
Wij bieden een uitgebreide collectie zeil- en vrijetijdskleding van merken als Dubarry, Paul & Shark, Roosenstein Wolke, Breton Stripe, HV Polo, Musto & Helly Hansen. Ook vindt u een mooie zomercollectie van Molo en GYMP kinderkleding bij ons op de plank!

Persoonlijk advies
Persoonlijke contact prefereren we boven het digitale. We willen graag samen met u overleggen welk product geschikt is voor uw toepassing. Een goed advies voorkomt teleurstellingen… Desondanks kunt u ook in onze webshop terecht! Wij vullen deze webshop regelmatig aan met nieuwe producten & lopende acties en nodigen u dan ook graag uit om met enige regelmaat een kijkje te nemen. Artikelen uit ons assortiment welke u niet in de webshop vindt zijn altijd via het bootschappenlijstje te bestellen bij ons. Wij nemen dan contact met u op over het bestelde product. Ondanks deze mogelijkheid bent u natuurlijk ten alle tijden van harte welkom in onze winkel. Gedurende het seizoen staan ons team 7 dagen in de week voor u klaar!

John & Wilma Wierckx

Benedenkade 5-7
4797 AV Willemstad (NB)